Propozycja 1
Zupa: Rosół domowy z makaronem lub kluseczkami / Duet kremów brokuł i kalafior (WEGE) / Pikantny bulion grzybowy (WEGE)
Danie główne: Klasyczny De volaille z kurczaka (panierowane) / Kotlet z kurczaka z peperonatą pod pierzynką (panierowane) / Pierś z kurczaka w migdałowej panierce (panierowane) / Roladka z indyka faszerowana warzywami w sosie bazyliowym / Kurczak w sosie śmietanowo szpinakowym na ryżu / Saszetka z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami / Udko z kurczaka faszerowane pieczarkami i papryką / Medaliony z indyka zapiekane z ananasem i serem / Cordon Blue wieprzowy (panierowane) / Kotlet schabowy (panierowane) / Sakiewka z schabu z faszerowana grzybami, serem i papryką / Polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym / Pieczeń z karkówki po wielkopolsku / Zraz wieprzowy w ciemnym sosie / Wołowina po burgundzku / Rumsztyk wołowy z cebulką / Falafel (WEGE) / Kotlet z kalafiora (WEGE)
Dodatki do dania głównego: Ziemniaki z wody / Ziemniaki puree / Ziemniaczki pieczone / Placki ziemniaczane / Frytki / Kuleczki ziemniaczane / Pyzy / Gnocchi / Kluski śląskie / Kopytka / Kluski lane kładzione / Ryż z jajkiem i warzywami
Surówki: Biała kapusta / Buraczki / Marchew / Seler / Por
Warzywa na ciepło: Kapusta zasmażana / Modra kapusta / Bukiet jarzyn na ciepło / Warzywa grillowane / Pieczarki zasmażane / Marchewka z groszkiem / Buraczki zasmażane
Deser: Puchar z lodami waniliowymi i gorącymi malinami / Fondanta czekoladowa / Mini Panna Cotta i Mini Creme Brulee w bufecie
Zimny bufet: Rolada serowa z kurczakiem / Rolada z kurczaka z szynką i zielonymi szparagami / Schab pieczony ze śliwką po duńsku / Schab nadziewany musem chrzanowym / Polędwiczki wieprzowe z musem drobiowym i zielonym pieprzem / Ptysie z musem z wątróbki gęsiej i pikantnym korniszonem / Ruloniki z szynki z kremem twarogowym i rukolą / Galarciki drobiowe / Szparagi w szynce / Mini tortille MIX - kurczak, tuńczyk, wege / Mus z wędzonego łososia na grzance / Śledzie po królewsku / Jaja w sosie tatarskim (WEGE) / Roladka szpinakowa z twarogiem (WEGE)
Sałatka: Jarzynowa / Grecka / Brokułowa / Niemiecka
Zupa na śniadanie nocne: Barszcz z pasztecikiem / Krem z białych warzyw z grzankami (WEGE)
Danie ciepłe na śniadanie nocne: Szaszłyki drobiowe z ryżem po turecku / Udka pieczone w sosie BBQ / Pierś z indyka grillowana z mozzarellą i zielonym pesto / Karkówka pieczona w sosie własnym z ziemniakami w mundurkach / Golonka z zasmażaną kapustą po bawarsku lub peklowana / Papryki faszerowane kaszą jaglaną i warzywami (WEGE) / Szaszłyki tofu z warzywami i ryżem curry (WEGE)
Propozycja 2
Zupa: Rosół domowy z makaronem lub kluseczkami / Duet kremów brokuł i kalafior (WEGE) / Pikantny bulion grzybowy (WEGE) / Toskańska z pomidorów pelati (WEGE) / Krem z cukinii z dodatkiem mleczka kokosowego i migdałami (WEGE)
Danie główne: Klasyczny De volaille z kurczaka (panierowane) / Kotlet z kurczaka z peperonatą pod pierzynką (panierowane) / Pierś z kurczaka w migdałowej panierce (panierowane) / Roladka z indyka faszerowana warzywami w sosie bazyliowym / Kurczak w sosie śmietanowo szpinakowym na ryżu / Saszetka z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami / Udko z kurczaka faszerowane pieczarkami i papryką / Medaliony z indyka zapiekane z ananasem i serem / Kaczka podana w podgrzewaczach z modrą kapustą i prażonym jabłkiem / Cordon Blue wieprzowy (panierowane) / Kotlet schabowy (panierowane) / Sakiewka z schabu z faszerowana grzybami, serem i papryką / Polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym / Eskalopki wieprzowe duszone w piwie z suszonymi śliwkami / Pieczeń z karkówki po wielkopolsku / Pieczeń wieprzowa z karkówki na sposób żydowski / Zraz wieprzowy w ciemnym sosie / Wołowina po burgundzku / Tradycyjny zraz wołowy / Bitki wołowe w sosie własnym / Szarpana wołowina BBQ / Rumsztyk wołowy z cebulką / Dorsz w sosie koperkowym zapiekany z ziołowym masełkiem / Morszczuk w sosie cytrynowym, podawany z ryżem / Camembert w panierce z żurawiną (WEGE) / Grillowany ser halloumi z paskami marchewek i cukinii (WEGE) / Falafel (WEGE) / Kotlet z kalafiora (WEGE)
Dodatki do dania głównego: Ziemniaki z wody / Ziemniaki puree / Ziemniaczki pieczone / Placki ziemniaczane / Frytki / Kuleczki ziemniaczane / Pyzy / Gnocchi / Kluski śląskie / Kopytka / Kluski lane kładzione / Ryż z jajkiem i warzywami
Surówki: Biała kapusta / Buraczki / Marchew / Seler / Por / MIX sałat z winegret / Mizeria / Ogórek kiszony z cebulką / Pomidory z cebulką / Sałata pekińska z ogórkiem / Kiszona kapusta / Z zielonego ogórka
Warzywa na ciepło: Kapusta zasmażana / Modra kapusta / Bukiet jarzyn na ciepło / Warzywa grillowane / Pieczarki zasmażane / Marchewka z groszkiem / Buraczki zasmażane / Fasolka szparagowa / Szparagi (sezonowo)
Deser: Puchar z lodami waniliowymi i gorącymi malinami / Tarta jabłkowa na ciepło z lodami waniliowymi / Beza pavlova z owocami / Fondanta czekoladowa / Mini Panna Cotta i Mini Creme Brulee w bufecie
Zimny bufet: Schab pieczony ze śliwką po duńsku / Schab nadziewany musem chrzanowym / Roladka z karkówki faszerowana leśnymi grzybami / Roladka wieprzowa z kurkami i tymiankiem / Polędwiczki wieprzowe z musem drobiowym i zielonym pieprzem / Ptysie z musem z wątróbki gęsiej i pikantnym korniszonem / Ruloniki z szynki z kremem twarogowym i rukolą / Galarciki drobiowe / Szparagi w szynce / Burgerki z szarpaną wołowiną i sosem BBQ / Mini tortille MIX - kurczak, tuńczyk, wege / Pstrąg w ziołach / Rolada z sandacza faszerowana masłem łososiowym / Mus z wędzonego łososia na grzance / Roladka z ciasta szpinakowego z łososiem wędzonym i sosem chrzanowym / Śledzie po królewsku / Łosoś w galarecie / Ryba opiekana z octem i dodatkami w mini słoiczkach / Kalmary w panierce z ciasta piwnego z sosem czosnkowym / Jaja w sosie tatarskim (WEGE) / Roladka szpinakowa z twarogiem (WEGE) / Pomidor faszerowany kuskusem (WEGE) / Deska przekąsek wegańskich z humusem (WEGE)
Sałatka: Jarzynowa / Grecka / Brokułowa / Niemiecka / Meksykańska / Cesarska / Z serem pleśniowym i gruszką
Zupa na kolacje: Meksykańska / Gulaszowa / Żurek domowy / Tajska z kurczakiem / Flaczki z kalmarów (WEGE)
Danie ciepłe na kolacje: Bigos staropolski z mięsiwem i śliwkami / Kurczak w sosie kremowo paprykowym z kluseczkami / Wieprzowina na ostro z ryżem / Strogonoff drobiowy z kluseczkami / Żeberka BBQ / Lasagne (mięsna lub WEGE) / Tofu w sosie tikka masala z ryżem (WEGE)
Zupa na śniadanie nocne: Barszcz z pasztecikiem / Krem z białych warzyw z grzankami (WEGE)
Danie ciepłe na śniadanie nocne: Szaszłyki drobiowe z ryżem po turecku / Udka pieczone w sosie BBQ / Pierś z indyka grillowana z mozzarellą i zielonym pesto / Karkówka pieczona w sosie własnym z ziemniakami w mundurkach / Golonka z zasmażaną kapustą po bawarsku lub peklowana / Łosoś grillowany podawany na kaszy kuskus / Papryki faszerowane kaszą jaglaną i warzywami (WEGE) / Szaszłyki tofu z warzywami i ryżem curry (WEGE) LUB udziec pieczony z dodatkami serwowany przez szefa kuchni na sali
Propozycja 3 - Obiad po ślubie do 7 godzin
Zupa: Rosół domowy z makaronem lub kluseczkami / Duet kremów brokuł i kalafior (WEGE) / Pikantny bulion grzybowy (WEGE)
Danie główne: Klasyczny De volaille z kurczaka (panierowane) / Kotlet z kurczaka z peperonatą pod pierzynką (panierowane) / Pierś z kurczaka w migdałowej panierce (panierowane) / Roladka z indyka faszerowana warzywami w sosie bazyliowym / Kurczak w sosie śmietanowo szpinakowym na ryżu / Saszetka z kurczaka z mozzarellą i suszonymi pomidorami / Udko z kurczaka faszerowane pieczarkami i papryką / Medaliony z indyka zapiekane z ananasem i serem / Cordon Blue wieprzowy (panierowane) / Kotlet schabowy (panierowane) / Sakiewka z schabu z faszerowana grzybami, serem i papryką / Polędwiczki wieprzowe z sosem grzybowym / Pieczeń z karkówki po wielkopolsku / Zraz wieprzowy w ciemnym sosie / Wołowina po burgundzku / Rumsztyk wołowy z cebulką / Falafel (WEGE) / Kotlet z kalafiora (WEGE)
Dodatki do dania głównego: Ziemniaki z wody / Ziemniaki puree / Ziemniaczki pieczone / Placki ziemniaczane / Frytki / Kuleczki ziemniaczane / Pyzy / Gnocchi / Kluski śląskie / Kopytka / Kluski lane kładzione / Ryż z jajkiem i warzywami
Surówki: Biała kapusta / Buraczki / Marchew / Seler / Por
Warzywa na ciepło: Kapusta zasmażana / Modra kapusta / Bukiet jarzyn na ciepło / Warzywa grillowane / Pieczarki zasmażane / Marchewka z groszkiem / Buraczki zasmażane
Deser: Puchar z lodami waniliowymi i gorącymi malinami / Fondanta czekoladowa / Mini Panna Cotta i Mini Creme Brulee w bufecie
Zimny bufet: Rolada serowa z kurczakiem / Rolada z kurczaka z szynką i zielonymi szparagami / Schab pieczony ze śliwką po duńsku / Schab nadziewany musem chrzanowym / Polędwiczki wieprzowe z musem drobiowym i zielonym pieprzem / Ptysie z musem z wątróbki gęsiej i pikantnym korniszonem / Ruloniki z szynki z kremem twarogowym i rukolą / Galarciki drobiowe / Szparagi w szynce / Mini tortille MIX - kurczak, tuńczyk, wege / Mus z wędzonego łososia na grzance / Śledzie po królewsku / Jaja w sosie tatarskim (WEGE) / Roladka szpinakowa z twarogiem (WEGE)
Sałatka: Jarzynowa / Grecka / Brokułowa / Niemiecka
PAKIETY DODATKOWE
OPCJA 1
Napoje bez limitu – kawa, herbata, woda, soki, cola, sprite
Serwis alkoholowy – schłodzenie, lód, kulery, serwis
OPCJA 2
Napoje bez limitu – kawa, herbata, woda, soki, cola, sprite
Serwis alkoholowy – schłodzenie, lód, kulery, serwis
Ciasta MIX – 2,5 porcje na osobę
Owoce w bufecie
OPCJA 3
Napoje bez limitu – kawa, herbata, woda, soki, cola, sprite
Serwis alkoholowy – schłodzenie, lód, kulery, serwis
Ciasta MIX – 3 porcje na osobę
Owoce w bufecie
Tort Weselny z oferty cukierni „Kandulski”
ATRAKCJE KULINARNE
Live cooking - pokaz połączony z degustacją. Do wyboru np. pokaz kuchni amerykańskiej z hamburgerami w roli głównej, kuchnia włoska, gdzie goście nauczą się przyrządzać pasty zgodnie z oryginalnymi recepturami lub wielkie grillowanie z karkówkami, kiełbasami i boczkiem.
Sushi master - pokaz połączony z degustacją. Sushi master będzie przyrządzał specjały kuchni japońskiej.
Bufet z Włoskimi specjałami - duży plater z Carpaccio wołowym, brushetty, pizza pane, salami spianata, salami milano, szynka parmeńska, parmezan, mozzarella, gorgonzola, oliwki, rukola, suszone pomidory, oliwy smakowe, ciabatty, grisini itp..
Bufet z owocami morza - krewetki i langustynki gotowane w pancerzach, ostrygi z cytryną podawane na kruszonym lodzie, panierowane krążki z kalmara z DIPem, małże świętego Jakuba z posypką itp..
Bufet wiejski - różne wiejskie kiełbasy, kabanosy, szynki, salceson, kaszanka, wątrobianka, pasztet, ryba opiekana, twaróg, smalec, ogórki kiszone, chleb wiejski itp..
Staropolski bufet - bigos, gołąbki, pieczeń, karkówka po żydowsku, pierogi itp..
Finger food - mini przekąsek w różnych formach np. wrapy, burgerki, szaszłyczki, vol au vent, tartynki itp..
Azjatycki bufet - kaczka po pekińsku, sajgonki, pad thai z kurczakiem, pierożki wonton, tajskie szaszłyki itp..
Candy Bar - babeczki z owocami, makaroniki francuskie, stożek z truskawek maczanych w czekoladzie, lizaki lollipops, bomby rumowe itp..
Fontanna czekolady - specjalna czekolada oraz owoce i słodycze do maczania w niej. Stanowi świetne dopełnienie candy baru.
Budka z lodami - ustawiana wewnątrz lub na zewnątrz. W cenie obsługa, konserwator, 3 kuwety z lodami (ok. 200 gałek), wafle. Do wyboru różne smaki lodów rzemieślniczych.
Udziec - podawana o wcześniej ustalonej godzinie przez szefa kuchni. Udziec wraz z dodatkami.
Prosiak - podawana o wcześniej ustalonej godzinie przez szefa kuchni. Prosiak wraz z dodatkami.
Indyk - podawana o wcześniej ustalonej godzinie przez szefa kuchni. Indyk wraz z dodatkami.
Gęś faszerowana - podawana o wcześniej ustalonej godzinie na stoły gości na przykład, jako rozszerzenie kolacji.
Pieczeń - podawana o wcześniej ustalonej godzinie na stoły gości na przykład jako rozszerzenie kolacji. Pieczeń z karkówki, szpikowana czosnkiem podawana z sosem pieczeniowym.
Tatary - zazwyczaj serwowane przez kelnerów, podawane jako rozszerzenie jednego z bufetów lub na stoły. Wykonane z siekanej wołowiny wymieszane z dodatkami i przyprawami podawane w formowane sześcianów lub walcy.
Sandacz - zazwyczaj jako rozszerzenie jednego z bufetów lub podawane do zimnego bufetu na stoły. Cała ryba jest faszerowana, zalana w galarecie i podana na sałatce.
Łosoś - podawana o wcześniej ustalonej godzinie przez szefa kuchni. Łosoś gotowany w całości wraz z dodatkami.
Ryby wędzone - zazwyczaj jako rozszerzenie jednego z bufetów lub podawane do zimnego bufetu na stoły. Deska z wędzonym halibutem, łososiem i pstrągiem.
Deska serów - zazwyczaj jako rozszerzenie jednego z bufetów lub podawane do zimnego bufetu na stoły. Deska z serem poduszkowym białym i wędzonym, suszonymi pomidorami i winogronami.
Deska wędlin - zazwyczaj jako rozszerzenie jednego z bufetów lub podawane do zimnego bufetu na stoły. Deska z suszoną kiełbasą, szynką, oliwkami i winogronami.
Fontanna alkoholowa - zazwyczaj na osobnym bufecie, dokładna lokalizacja fontanny do ustalenia w trakcie spotkania. Wsad 4l do ustalenia jaki drinki ma serwować dla gości.
Barman GLAMOUR - barman przyrządza drinki z alkoholu powierzonego przez Parę Młodą w czasie całego wesela. Drinki do ustalenia.
Słój Mojito - zazwyczaj słój ustawiony na barze - wsad 5l.
Słój Prosecco - zazwyczaj słój ustawiony na barze - wsad 5l.
Słój z Lemoniadą - zazwyczaj słój ustawiony na barze - wsad 5l.
Roll Bar z piwem - zazwyczaj ustawiany na zewnątrz.
lub
Dzięki powiadomieniom będziecie Państwo znali najnowsze oferty, promocje i wydarzenia w Glamour.